Despre Noi

Coldniuz.ro este o publicație de informare, educație și protecție a consumatorilor.

Revista Coldniuz conține analize la rece, știri calme și opinii critice, satirice și chiar pamfletare.

Colniuz își propune, în principal, combaterea prin informație credibilă și educativă a abuzului de putere economică a profesioniștilor mercantili, dar este și un act de apărare contra avalanșei de informație din presa main-stream sau din social media, o alternativă logică și rezonabila la știrile oficiale, cuminți, canonice, dar și la știrile fierbinți, pe surse și necredibile.

Coldniuz este un canal aproape eretic pentru expresii, viziuni și opinii independente, neatârnate, un răspuns revoltat și liberatoriu la trendurile create în laborator de structuri militariste și ong-iste controlate financiar și ocult de Puterea economică, o reacție civilă la știrile artificiale ale mass-media dependentă economic de diverși puternici ai zilei, un set de istorii relative la modele umane și caracteriale, menite a corecta și elimina din viața cotidiană “știrile” și istoriile contrafăcute ale vedetelor de carton edificate pentru a creea spectacol ieftin cu care publicul să fie distras de la problemele reale și de la soluțiile aflate la îndemână.

Și nu în ultimul rând, Coldniuz își propune ca, celor mici și aparent insignifianți, să li se arate, în adevarata lor înfățisare și la adevarata lor valoare, la ei acasă, în orașul lor, subiectivitatea celor puternici și, mai ales, a celor care abuzează de puterea lor. Văzându-i, analizându-i, satirizându-i, vom înțelege că nimic și nimeni nu îi face mai egali decât noi.

Revista Coldniuz este o initiațivă a Asociației Parakletos, asociație care are ca scop protecția consumatorilor.

Coldniuz vă invită alături de jurnaliști, lideri de opinie, specialiști în drept, economie și psihologie, poate și comentatori teologici, dar în principal, de voi, simplii particulari, să fiți parte din echipa sa, să fiți alături de noi prin articolele și opiniile voastre. Detaliile pentru publicare sunt prezentate la rubrica trimite știri

Vă mulțumim și vă așeptăm alături de echipa Coldniuz!